Door het toepassen van akoestische oplossingen voorkomt u problemen op uw kantoor en ontstaat er een gezonde en plezierige werkplek.

Met de moderne grote open ruimtes, flexibele werkplekken, zichtlijnen naar elkaar en de hedendaagse arbeidsomstandigheden die horen bij ‘het nieuwe werken’, kunnen wij de negatieve effecten hiervan tegen gaan.

 

Wat is het akoestische effect?

Elk materiaal heeft een absorptiewaarde variërend van 0 tot 1, waarbij 0 de geluidsgolven volledig weerkaatst (denk aan glas) en 1 volledig absorbeert.

Welke mogelijkheden kunnen wij u bieden:

  • Scheidingswanden zijn er diverse uitvoeringen: van tussenwanden, voorzetwanden, opzetwanden tot volledig vrijstaande wanden die geschakeld kunnen worden. Van fraai gestikte wanden tot diverse akoestische varianten, in vele uitvoeringen en categorieën.
  • Sound Off letters en plafondpanelen. Deze zijn vervaardigd van 100% gerecyclede pet-flessen en plantenvezels en gestoffeerd met Hush.

N.B. Heel bijzonder is een Pure Air Zone wand, die zorgt voor een gezonde werkplek. Doordat de lucht wordt gefilterd en in 3 standen als schone lucht kan worden uitgeblazen.

Met onze in akoestiek gespecialiseerde partners kan DeSB ook dit specifieke onderwerp aanpakken. Wilt u meer weten neem dan contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.