Klikit Een slank gevormd frame uit gebogen draadstaal, waar zitting en rugleuning eenvoudig worden ingeklikt: en klaar is Klikit! De heldere en slanke lijnen verraden zijn Italiaanse roots en bepalen de vormgeving van Klikit.

Bureaustoel vanaf: € 124.00

 

F1 Dynamiek voor meer flexibiliteit – F1 biedt verfijnde techniek, duurzaamheid en een leuke prijs-kwaliteitsverhouding. Met F1 heeft Rainer Bachschmid voor ons een modulaire productserie ontworpen. 

Bureaustoel vanaf: € 329.00

 

Linea De Linea ondersteunt dynamisch en comfortabel zitten en aldus creativiteit, concentratie en prestatievermogen. Ook al geldt het bevel aan kinderen “Zit stil” aan de eettafel – op het bureau is dit in geen geval van toepassing.

Bureaustoel vanaf: € 312.00

Drumback De Drumback heeft geen stoffering of netrug, maar combineert de voordelen van de twee basisontwerpen. Het geniale ontwerpidee van Martin Ballendat was, de overtrekstof – net als een trommelvel – over een rugdeel van polypropyleen te spannen.

Bureaustoel vanaf: € 332.00

Impulse Een goed ontwerp behoeft een sterke artistieke inspiratie. Samen met het ontwikkelteam van viasit heeft ontwerper Ralf Umland op basis van een perfect doordacht modulair principe een productfamilie met een krachtig, markant design gecreëerd. De collectie Impulse – want Nomen est omen

Bureaustoel vanaf: € 348.00

Re-pend  Voor actief werken in een groep hebben we stoelen nodig die kunnen rijden, draaien en dynamische bewegingen naar achteren en naar voren mogelijk maken. Re-pend bereikt dit door zijn slimme pendelconcept en lichte en subtiele design

Bureaustoel vanaf: € 442.00

Scope De draaistoel Scope bekoort met zijn concept van de geïntegreerde functies: Tien individueel verstelbare bedieningsfuncties zijn gebruiksvriendelijk en passend geïntegreerd in de stoel. Zij het basics zoals de verstelling van de stoelhoogte of vergrendeling van de ruginclinatie of zijn het  special-features.

Bureaustoel vanaf: € 572.00

Toro24  38,01 uur of 2280,6 minuten of 136836 seconden. Zoveel tijd brengen Duitsers gemiddeld door op hun werkplaats – per week.
Wie zijn werktijd in het bureau hoofdzakelijk al zitten doorbrengt, die moet ongetwijfeld een goede begeleider hebben

Bureaustoel vanaf: € 950.00

Toro De Toro draaistoel past perfect in de totale productfamilie: luxueus, maar niet opdringerig; comfortabel, maar niet saai; opvallend en toch decent – zo presenteert de “kleine broer” van de chefzetel Toro zich.

Bureaustoel vanaf: € 1106.00

Newback een ergonomische, duurzame draaistoel die er fantastisch uitziet en het werken achter de werkplek tot een dagelijks plezier maakt.

Bureaustoel vanaf: € 427,00