T30. Tafellijn met een tijdloze vormgeving. Toepassing: tafellijn voor omgevingen zoals leslokaal, kantoor, teamwerkplek, wachtkamer, kantines, bedrijfsrestaurant etc.

Tafel vanaf: € 122,00

LT30. Tafellijn met een compacte moderne huiselijke vormgeving. Toepassing: Tafellijn voor omgevingen zoals leslokaal, kantoor, teamwerkplek, wachtkamer etc.

Tafel vanaf: € 145,00

T40. Tafellijn met een tijdloze vormgeving. Toepassing: Tafellijn voor omgevingen zoals leslokaal, kantoor, teamwerkplek, wachtkamer, kantines, bedrijfsrestaurant etc.

Tafel vanaf: € 181,00

Skeef. Tafelserie met karakteristieke scheve poten. Makkelijk in gebruik en voelt zich in elke omgeving thuis.

Verschillende bladen zijn bij Skeef mogelijk, rond en rechthoekig met afgeronde hoeken. Bijzonder is de uitvoering met trapezium blad. Daarnaast zijn verschillende hoogtes  mogelijk; een bijzettafel met een aangename hoogte van 42 cm en tafels met een ‘werk’hoogte van 74,5 cm.

Tafel vanaf: € 234,00

T60. Tafellijn met een robuuste vormgeving voor omgevingen zoals leslokaal, kantoor, teamwerkplek etc.

T60 is in verschillende vormen en maten te verkrijgen, zo is er keuze uit een rond blad en een vierkant blad, waarbij de vorm van de kolom mee wordt genomen in het keuze van het blad.

Tafel vanaf: € 275,00

T61. Tafellijn met een robuuste vormgeving. Toepassing: Tafellijn voor omgevingen zoals leslokaal, kantoor, teamwerkplek etc.

Tafel vanaf: € 324,00

Lage tafel Elise. Tafellijn met een elegante moderne huiselijke vormgeving. Toepassing: Tafellijn voor omgevingen zoals kantoor, teamwerkplek, wachtkamer, directie kantoor etc.

Tafel vanaf: € 367,00

Lage Tafel Fado. Tafellijn met een elegante moderne huiselijke vormgeving. Toepassing: Tafellijn voor omgevingen zoals directie kantoor, kantoor, teamwerkplek, wachtkamer etc.

Tafel vanaf: € 368,00

Vpax. Tafellijn met een moderne vormgeving. Toepassing: Tafellijn voor bezoekers-, vergader- en conferentieruimtes in veel omgevingen zoals het leslokaal, kantoor, teamwerkplek, vergaderruimte etc.

Tafel vanaf: € 543,00

Klaptafel. Tafellijn met een compacte vormgeving. Toepassing: Tafellijn voor multifunctionele ruimtes en omgevingen zoals leslokaal, kantoor, teamwerkplek, restaurant, kantine etc.

Tafel vanaf: € 582,00

Onix. Tafellijn met een elegante vormgeving. Toepassing: Tafellijn voor vergader- en conferentie omgevingen zoals kantoor, teamwerkplek etc.

Tafel vanaf: € 654,00

Cresto. Tafellijn met een compacte vormgeving. Toepassing: Tafellijn voor omgevingen zoals bezoekersruimtes, vergaderruimtes kantoor, teamwerkplek, wachtkamer etc.

Tafel vanaf: € 883,00

Satelliettafel. tafellijn met een compacte moderne vormgeving. Toepassing: Tafellijn voor omgevingen zoals leslokaal, kantoor, teamwerkplek etc.

Tafel vanaf: € 891,00

Lift. Tafellijn met zit-sta functie maar ook in vaste hoogte. Toepassing: Tafellijn voor vergader- en conferentieruimtes in veel omgevingen zoals kantoor, teamwerkplek etc.

Tafel vanaf: € 2.626,00