Het Actie Model F1 vanaf € 329,00 (excl. BTW.) heeft een gestoffeerde rug en zitting in stofgroep 10, een zitdiepte verstelling, 2D-armleggers met zachte pad en een zwart voetenkruis met harde wielen.

Met een netweave rug en zitting gestoffeerd in stofgroep 10, een zitdiepte verstelling, 2D-armleggers met zachte pad en een zwart voetenkruis met harde wielen is dit model vanaf € 334,00 (excl. BTW.) verkrijgbaar.

Uiteraard is de F1 uit te breiden met diverse opties zoals dynamische zitneig verstelling, aluminium voetenkruis gepolijst/zilvermetallic, 4D-multifunctionele armleggers, verstelbare lumbaalsteun of een kopsteun.

Heeft u vragen of wilt u een offerte, vul hier het formulier in dan nemen wij contact met u op.

Draaistoel F1 in een oogopslag:

  • Zowel het beklede als het netrugmodel kan indien gewenst worden uitgebreid met een in hoogte verstelbare lendensteun, die met behulp van draaiknoppen eenvoudig kan worden ingesteld. De netrugmodel is overspannen met een hoogwaardig netweefsel en past zich optimaal aan het bovenlichaam aan.
  • Met behulp van druktoetsen kan de hoogte van de rugleuning worden versteld en aan de gebruiker worden aangepast.
  • Met een zijdelingse krukas kan de tegendruk van de rugleuning individueel worden ingesteld op het lichaamsgewicht.
  • De armlegger-opdek is gemaakt van zacht polyurethaanschuim en biedt een aangename ondersteuning. Het gedeelte waarop de onderarm steunt, kan in diepte worden versteld.
  • De armleuningen hebben een hoogte bereik